Siirry sisältöön

Myrskyn sankarit Ropeconissa

12/07/2013

Myrskyn sankarit – Suurkuninkaan miekka julkaistaan Ropeconissa 2013. Mitä se tarkoittaa?

Kaappaus Ropeconin kotisivuilta, kuvan on tehnyt Pau Norontaus.

Kaappaus Ropeconin kotisivuilta, kuvan on tehnyt Pau Norontaus.

Ensinnäkin kaikki joukkorahoittajat voivat hakea itselleen kuuluvia pelejä, paitoja ja mukeja Ropeconista. Jakelu tapahtuu pääasiassa tiskiltämme Kaubamajassa. Myyntialue on auki pe 15-18, la 10-18 ja su 10-15. Myyntiajan ulkopuolella voimme jakaa jo joukkorahoituksessa maksettua tavaraa muutenkin. (Jos olet maksanut postituksesta, pidämme postitustalkoot jossain vaiheessa elokuussa, joten saat pelisi silloin.)

Kaubamajassa on myös myynnissä rajoitettu erä Myrskyn sankareita niillekin, jotka missasivat joukkorahoituksen. (Pyrimme myös myymään perjantaina esitelmän jälkeen lähellä salia.) Myös jokunen paita ja muki on tarjolla. Pidämme tiskillä myös kilpailua, josta myöhemmin lisää. Peliä myydään myös Fantasiapelien tiskillä.

Varsinainen julkaisu tapahtuu ohjelmanumerossamme perjantaina 26.7.2013 kahdeksalta. Se on ikään kuin jatko-osa viime vuoden käynnistystapahtumalle ja toivon mahdollisimman paljon samoja naamoja paikalle. Siellä käydään läpi, mitä tapahtui joukkorahoituksessa, miten saimme Tacticista kustantajan ja muita tällaisia ”behind the scenes” –kysymyksiä.

Lauantaina Ropecon-primetimessa pidän vielä suuremmalle yleisölle suunnatun esitelmän, jossa kerron sisältölähtöisemmin Myrskyn sankarit – Suurkuninkaan miekasta: mistä se kertoo, mitä siinä pelataan ja sen sellaista. Tervetuloa molempiin!

Lisäksi Myrskyn sankareita tietenkin pelataan! Pelinjohtoaikataulut ovat vielä auki ja itse asiassa pelinjohtamaan ehtii vielä muutaman päivän ajan ilmoittautuakin. (Jos ilmoittaudut vetämään Myrskyn sankareita, ilmoita minullekin!)

Pe 20-22 Sali 26: Myrskyn sankarit: Joukkorahoituksella kauppoihin

Viime vuonna Myrskyn sankarit –projekti käynnistettiin Ropeconissa ja joukkorahoitettiin syksyllä. Tänään julkaistaan seikkailuroolipeli Myrskyn sankarit – Suurkuninkaan miekka, joka tulee syksyllä kauppoihin. Miten projekti kasvoi paljon suunnitelmiaan suuremmaksi? Entä mikä on seuraava askel?

La 13-15 Auditorio: Myrskyn sankarit: Viherhuppuja ja kotkasotureita

Seikkailuroolipeli Myrskyn sankarit – Suurkuninkaan miekka kertoo kapinasta pahaa keisaria vastaan. Onko laatikossa nopat? Mitä hahmoluokkia pelissä on? Miten maailma eroaa Myrskyn ajasta? Paljonko piiralla on kestopisteitä? Kuka haluaa pelata sikopaimenta, jos voi olla velho tai ritari?

Nähdään conissa!

2 kommenttia leave one →
  1. Teemu "wabbit" Hiilinen permalink
    12/07/2013 13:27

    Voiko conista hakea Myrskyn sankarit niin, ettei tarvitse maksaa sisäänpääsymaksua? On meinaan aikataulu vähän kortilla ko. viikonloppuna.

  2. Markus permalink
    19/07/2013 09:42

    Mistä pelin voi noutaa jos ei ole tulossa Ropeconiin?

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: