Siirry sisältöön

Ropeconin Pop-o-Matic-kilpailun voittaja

29/07/2013

Julkistus Ropeconissa meni erinomaisesti! Peliä (sekä paitoja ja mukeja) jaettiin joukkorahoittajille, myytiin, esiteltiin ja pelattiin. Niistä myös kirjoitettiin kuluneen viikon aikana kiitettävästi mediassa.

Maailman ensimmäinen 20-sivuinen Pop-o-Matic®.

Kirjoitan tästä kaikesta myöhemmin ajan ja kuvien kanssa. Ensin haluan kertoa myyntipöydällämme olleesta nopasta. Koska Myrskyn sankarien julkaisija on Kimble-firma Tactic, olimme väsänneet erityisen n20-nopan Kimblestä tutun Pop-o-Maticin® sisään. Se, joka saisi kolme kertaa noppaa heittämällä parhaan yhteistuloksen Ropeconin aikana, voittaisi nopan omakseen.

Kolme kertaa kaksikymmentäsivuista noppaa heittämällä (tai tässä tapauksessa painamalla) eli roolipelaajien kielellä 3n20 saa siis tuloksen välillä 3-60. Useimmat tulokset olivat kahdenkymmenen ja neljänkymmenen välissä. Maksimituloksen todennäköisyys oli 1/8000, kun itse tapahtumassa oli vajaat neljätuhatta kävijää.

Perjantaina saatu tulos 51 dominoi kisaa pitkään, mutta sunnuntaina mielettömän hieno sarja 20+19+19 ratkaisi pelin. Loistavasta 58:n tuloksesta vastasi Ville-Veikko Mattila. Onnea voittajalle!

Ville-Veikko Mattila saa palkintonsa.

Pop-o-Matic®-n20 sai niin suuren suosion, että harkitsemme sen ottamista myös myyntiin…

3 kommenttia leave one →
  1. 29/07/2013 15:31

    Harkitsette? Teidän täytyy!

  2. 29/07/2013 22:16

    Haluaisin tuosta ”Maailman ensimmäinen 20-sivuinen Pop-o-Matic” nillittää tosin että tuollaisesta systeemistä oli ihan vähän aikaa sitten oma väkijoukkorahoitteinen kampanjansa: http://www.kickstarter.com/projects/2067825909/attacks-of-opportunity

Trackbacks

  1. Kaubamajassa | Myrskyn sankarit

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: