Siirry sisältöön

Räjähtävä lepakko

06/10/2016
Räjähtävä lepakko. Taustalla tuulimylly ja Höyrähtäneen hahmon ritari.

Räjähtävä lepakko. Taustalla tuulimylly ja Höyrähtäneen hahmon ritari.

RÄJÄHTÄVÄ LEPAKKO

Tyyppi: Taikaolento
Kestopisteet: 5
Tasapaino: 30
Suojaluokka: 16
Nopeusheitto: n20+5
Vastustus: 8
Kohde: Hahmo, jolla on korkein Älykkyys.
Osumaheitto: n20+5
Kriittinen: 19-20
Vahinko: 1 kp (kynnet) ja n8 tp (härnäys) tai räjähdys (katso alta)
Taso: 2
Saalis: Ei mitään

Räjähtävä lepakko on vaarallinen vastustaja, sillä kuollessaan se räjähtää. Mielipuoli velho, joka kutsuu itseään ”Höyrähtäneen hahmon ritariksi”, käyttää näitä lepakoita aseinaan ja henkivartijoinaan. Höyrähtäneen hahmon ritari käy erityistä sotaa mylläreitä vastaan, ja siksi lähettää näitä lentäviä pommejaan kohti tuulimyllyjä, jotta lepakot räjähtäessään tuhoaisivat myös myllyn. (Jos mylly on täynnä jauhopölyä, sekin räjähtää ja aiheuttaa kaikille lähimaillakaan oleville n20 kp vahinkoa. Sisällä olijat kärsivät 2n20 kp vahinkoa.) Räjähtävät lepakot lentelevät yleensä 5-10 yksilön laumassa.

Räjähdys: Jos lepakko kuolee, se räjähtää. Tästä aiheutuu n6+6 kp vahinkoa kaikille, jotka olivat lepakon vieressä sillä hetkellä. Eli kaikki, jotka olivat lähitaistelussa sen kanssa, saavat palovammoja ja lepakonsuolia naamalleen. Jos lähellä on toinen lepakko, sekin räjähtää.

Kriittinen osuma lähettää räjähtävän lepakon kohti toista lepakkoa ennen kuin se räjähtää. Näin molemmat tuhoutuvat, mutta kriittisen osuman saanut hahmo säilyy vahingoittumattomana.

Höyrähtäneen hahmon ritari: Tämä sekopäinen loitsija ohjailee lepakoita ja häntä vastaan ei varsinaisesti voi taistella, koska hän katoaa salaperäisesti heti, jos hänen henkensä on uhattuna. Kaikenlaiset mieleen vaikuttavat loitsut ja erikoiskyvyt toimivat kuitenkin oikein hyvin, ja häntä onkin hyvin helppo harhauttaa ja antaa hänen hyökkäykselleen uusi kohde. (Kenties hän sillä tavalla alunperin päätyi vihaamaan mylläreitä.) Tällaisissa tilanteissa Höyrähtäneen hahmon ritarin Vastustus on 0.

No comments yet

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: