Siirry sisältöön

Peukaloisprinssi

06/02/2017
Omasta mielestään hyvin rohkea Hanskatassuniekka johdattaa hahmot seikkailuun...

Omasta mielestään hyvin rohkea Hanskatassuniekka johdattaa hahmot seikkailuun…

Myrskyn sankarien tuorein lisäosa on nimeltään Peukaloisprinssi ja se ilmestyy syksyllä. Sadunomaisen seikkailun voi ennakkotilata jo nyt!

Ovela Hanskatassuniekka pyytää apuasi. Paha noita on muuttanut hänen isäntänsä Ghedosin prinssin peukaloiseksi. Mutta pelastaaksesi prinssin, sinunkin on kutistuttava…

Tämä on sadunomainen seikkailu Myrskyn sankareihin, joka sopii pelattavaksi myös tarinapelinä pientenkin lasten kanssa. Tällöin et tarvitse muuta kuin tämän seikkailun ja roolipelinopat. Mukana on valmiit hahmot, joiden toisella puolella on kaunis kuva pelin aikana väritettäväksi.

Seikkailussa on myös kaksi muuta isommille tarkoitettua pelitapaa, joihin tarvitset Myrskyn sankarit – Suurkuninkaan miekka -laatikon. Normaalissa pelissä seikkailu sopii aloitteleville hahmoille. Vaikeassa pelissä vastustajat ovat pahempia, esteet vaikeampia ja sekä pelaajat että hahmot joutuvat käyttämään kaikki keinonsa pelastaakseen prinssin ja selvitäkseen itse hengissä!

Samalla käynnistämme Myrskyn sankarit -verkkokaupan, josta voi tilata lisäosia, oheistuotteita, paitoja ja kirjoja. Nyt avajaistarjouksena kaupassa on erilaisia Peukaloisprinssi-yhdistelmiä!

Pelailemisiin! Ja laittakaahan palautetta, millaisia lisäosia toivoisitte seuraavaksi.
peukaloisprinssi_etukansi_web

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: