Siirry sisältöön

Jatkoa Suurkuninkaan miekkaan?

15/08/2017

JAKSO 7 – KOLME KIRJETTÄ

Aluksi

Kuudes jakso loppui siihen, kun hahmot ovat voittaneet Julius Pelorianin, mutta ovat Karthovan kaupungissa, joka kuhisee kotkasotureita. Tämä jakso 7 alkaa siitä, kun he ovat jo paenneet Karthovasta. Voit halutessasi keksiä näiden väliin jakson, jossa hahmot joutuvat pakenemaan Karthovasta – tai ehkä olet sen jo tehnytkin. Tai sitten voit vain todeta, että hahmot ovat juuri onnistuneet pakenemaan.

Lue:
”Olette paenneet Karthovan kadonneesta kaupungista keskelle jäistä Naukusuota. On vaikea ymmärtää, että aikaa kului niin paljon Saivossa ollessanne. Paha staalojumala Ajan Äiti on herätetty ja Pelorianit aikovat hirttää Thelga Nokkosnuolen ensimmäisenä kevätpäivänä. Vaikka teillä onkin suurkuninkaan miekka, vaikuttaa tilanne epätoivoiselta.”

Heitä kaksi kertaa talven vaellustaulukosta hahmojen vaeltaessa pois Naukusuolta. Jatka sitten lukemista:

”Lumesta pilkottaa kalloaita, joka ympäröi velhoystävänne Injan mökkiä. Taloa ei kuitenkaan näy missään. Mökin on täytynyt nousta sammakonjaloilleen ja loikkia johonkin muualle. Jatkatte vaellustanne.”

Heitä vielä kaksi kertaa talven vaellustaulukosta. Lue sitten tämä:

”Viimein näette lempeän valon paistavan puiden lomasta. Kuljette sitä kohti ja tajuatte löytäneenne virvatulilampun. Se on lasinen pallo, jonka sisällä on virvatuli, joka ei voi johtaa matkalaisia harhaan. Keltaiset velhot pystyttävät niitä toisinaan maamerkeiksi ja tämä kertoo, että olette saapuneet maantielle. Reen ja suksien jäljet halkovat hankea.
Etelässä näette kolmen tumman hahmon kulkevan teitä kohti! Lähestyjät ovat paksuihin kaapuihin pukeutunut äiti ja kaksi lasta, jotka kahlaavat lumessa ilman suksia. He näyttävät hätääntyneiltä aivan kuin heitä ajettaisiin takaa.
– Auttakaa, nainen pyytää heikolla äänellä.”

No comments yet

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: