Siirry sisältöön

Dantosin valtakunta

22/08/2017

DANTOS

Dantos on Natharin eteläpuolella oleva suuri ja rikas valtakunta. Tai oli ennen kuin hiljaiset hyökkäsivät muutama vuosi sitten.
Kun Natharissa palvotaan jumalia ja kunnioitetaan heidän pappejaan dysaaneja, on Dantos murroslainen maa. Siellä taikuus ja uskonnot ovat kiellettyjä, niitä pidetään valehtelun ja huumeiden kaltaisina harhoina.
Dantosissa ei myöskään ole mitään kuninkaita tai aatelisia vaan jokainen dantoslainen on arvonimeltään Kansalainen. Teoriassa he ovat samanarvoisia. Käytännössä kuitenkin jotkut ovat entisten dysaanisukujen vainottuja jälkeläisiä tai taikuuteen taipuvaisia epäluotettavia lurjuksia. Toisten perheenjäsenet taas kuuluvat paikallisiin totuusneuvostoihin tai ovat varakkaita kauppiaita.
Dantoslaiset puhuttelevat toisiaan kansalaisiksi ja pitävät viiksekkäitä natharlaisia usein taikauskoisina hölmöinä. Kun natharlaiset vannovat jumalien tai hallitsijoiden nimeen, sanovat dantoslaiset ”Tasapainon kehän kautta!” tai ”Totuuden sauvan nimeen!”
Natharlaiset kotkasoturit kokoontuvat Bralonissa suojellakseen Natharin etelärajaa hiljaisilta. Jotkut kotkasoturit taistelevat myös Dantosista tulevia pakolaisia vastaan, vaikka useimpien natharlaisten mielestä heidät pitää auttaa turvaan hiljaisten kynsistä.

No comments yet

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: