Siirry sisältöön

Myrskyn sankareiden joulu

Myrskyn sankarit toivottaa hyvää joulun odotusta ja iloitsee siitä, että monet ovat huomanneet sen olevan loistolahja! Seikkailuroolipeliä on saatavilla esimerkiksi Fantasiapeleissä, Puolenkuun Peleissä ja Pelikryptassa.

Meiltä on toivottu myös Myrskyn sankarit -pakettikortteja, joita voisi tulostaa roolipelilahjaan kiinnitettäväksi. No tässäpä näitä on, kuvittajamme Jari Paanasen ja graafikkomme Tommi Kovalan käsialaa. Siitä vaan tulostamaan ja lahjoja antamaan toivottavat tonttuniekka ja joulustaalo!

pakettikorttiarkki_taka_crop

pakettikortti_staalo_crop

.
Jokaisesta kuvasta on linkki PDF-tiedostoon. Tulosta ensin toivotustekstit, syötä paperi takaisin printteriin ja tulosta sitten kuvat toiselle puolelle. Näin saat 16 hienoa Myrskyn sankarit -pakettikorttia.

pakettikorttiarkki_taka_crop

pakettikortti_niekka_crop

.
Joulukortti-PDF:issä on neljä molemmissa. Tulosta ne samalla tavalla kuin pakettikortitkin, mutta käytä paksumpaa paperia tai printterin salliessa kartonkia. Ehdit vielä myös painattaa ne pahville – joulukortit pitää lähettää viimeistään 12.12.

joulukortti_staalo_crop

joulukortti_taka

Joulustaalo on staalon tavoin tuttu saamelaisesta mytologiasta. Joulustaalo syö tuhmat lapset, mutta kiltit hän jättää rauhaan. Joulustaaloa voi yrittää torjua esimerkiksi kaatamalla puita tien poikki. Joulustaaloa ei voi tappaa, ellei tapa myös sen näkymätöntä koiraa (kuvassa etualalla), joka muuten herättää isäntänsä henkiin nuolemalla tämän haavat. Hyvää joulua!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: